top of page

Mijn diensten

Wil jij echt impact maken met jouw verhaal? Maak je verhaal dan visueel. Verhalen met beeld blijven beter hangen, zijn duidelijker en authentiek! Kun je zelf niet tekenen? Ik help je graag! Zowel zakelijk als particulier kun je bij mij terecht. Zakelijk richt ik mij op #ComplexStories en #FutureStories. En als particulier kun je bij mij terecht voor #PersonalStories.  

Untitled-Artwork.png

COMPLEX STORIES

Hoe zorg je ervoor dat jouw complexe boodschap begrepen wordt? Mensen zijn beelddenkers. Het is daarom lastig om complexe zaken aan anderen uit te leggen zonder het gebruik van beeld. Ik kan je helpen om jouw complexiteit te vertalen naar een visuele plaat, zodat je verhaal begrijpelijk wordt voor iedereen! Denk hierbij aan het visualiseren van een moeilijk onderwerp, een lastig proces, of het in kaart brengen van een complexe omgeving. 

Untitled-Artwork 2.png

FUTURE

STORIES

Wat wil jij bereiken komend jaar? Of misschien wel over 5 jaar? Is wat jij in je hoofd hebt, ook duidelijk voor anderen? Bij het opstellen van een visie gebruiken we vaak veel containerbegrippen. Helaas is het niet altijd duidelijk wat er bedoeld wordt. Ik kan je helpen om jouw visie concreet te maken en vervolgens te visualiseren. Op deze manier wordt het een duidelijke plaat die je ophangt op kantoor en waar mensen over praten.

Untitled-Artwork 1.png

PERSONAL
STORIES

Wil jij een persoonlijk verhaal vertellen? Ga je trouwen of verwacht je een baby? Of heb je een ander gaaf idee voor een mooie illustratie? Samen sparren we over wat je wilt en ik vertaal jouw idee naar een mooi beeld. Een kaartje, een ingelijste illustratie, of een social media post, het kan allemaal. Heb je nog geen concreet idee, maar wel een tekening nodig? Ook geen probleem, dan gaan we samen brainstormen

Let's talk!

bottom of page