top of page

About me

Welkom op mijn site! Ik ben Marjolijn Jansen (MJ) en ik ben de trotste eigenaar van Visual Stories by MJ. Ik help je om jouw verhaal visueel te maken. Of het nu gaat om een visie (#FutureStories) een lastig proces (#ComplexStories) of een persoonlijke kaart (#PersonalStories), alles is mogelijk!

Ik ben creatief, enthousiast, resultaatgericht en wil het liefst iedere dag iets nieuws leren. Ik werk graag samen #teamplayer en door mijn analystische vaardigheden snap ik snel hoe complexe materie in elkaar steekt. Door het vervolgens te visualiseren lijkt iets heel complex ineens heel eenvoudig. Dat is precies waar mijn kracht ligt. Daarnaast krijg ik veel energie van innoveren en experimenteren d.m.v. design thinking/ lean start up. Ik ben dan ook co-creator van de designkit.rocks

Ik woon in Utrecht en naast tekenen ben ik een fanatieke wielrenner en houd ik van lekker eten (vooral taartjes). Ik geloof dat je jezelf niet altijd TE serieus moet nemen. Daarom teken ik ook stripjes over allerlei situaties in mijn dagelijks leven (die meestal mis gaan...;) en fleur ik WhatsApp en Instagram wat op met mijn zelfgetekende GIFs (die nu al meer dan 600 miljoen views hebben). 

(Foto met wielrenfietsen: hans-jansen-fotografie)

taart2
fiets
stripje
1/1
bottom of page